Service

Het PIN-Key Toegangssysteem

In samenwerking met Berkx bieden wij een nieuw service product aan voor onze cliënten: Het PIN-Key toegangssysteem.

Ongetwijfeld zal de grote media-aandacht rondom de stijgende inbraak in de sleutelkastjes u niet ontgaan zijn. Misschien bewaart u daarom uw sleutel zelfs al onder de mat? Dat dit niet de oplossing is mag duidelijk zijn! Iemand met verkeerde bedoelingen kent deze truc’s als geen ander. De Zorg staat voor een groot dilemma want de meeste oplossingen voor dit probleem zijn niet alleen bouwkundig ingrijpend, maar bovendien ook erg kostbaar. Gelukkig hebben wij nu dé oplossing gevonden waarmee u, uw familie, maar ook zorgverleners veilig uw woning in en uit kunnen: de PIN-Key!

Dit elektronische toegangssysteem vervangt de huidige cilinder in uw voordeur of achterdeur en als cliënt van ABC Zorg krijgt u dit systeem tegen gereduceerd tarief in bruikleen.

Het PIN-Key Toegangssysteem, kort samengevat:
• Eenvoudig invoeren van de (PIN) code door het draaien en indrukken van de knop.
• Door de hoge kwaliteit van dit systeem creëert u een 'kluisgevoel' voor uw pand.
• Onopvallende uitstraling; de PIN key ziet eruit als een normale deurknop en is daardoor niet als codesysteem herkenbaar.
• Eenvoudige toegang, niet alleen voor uzelf maar ook voor bijvoorbeeld uw familieleden en professionele zorgverleners met de PIN-Key Chip.
• Het systeem wordt standaard geleverd, compleet met PIN-Key Chips (elektronische sleutels).

Meer informatie over het PIN-Key toegangssysteem?
Download hier de folder